materiale de constructii ,polistiren  expandat,polistiren extrudat ,termosistem,,gips carton, vopsea ,OSB,

Apa Kangen

Apa KangenApa Kangen este produsă de un aparat ataşat la apa de la robinet. Puteţi achiziţiona acest aparat şi puteţi să-l instalaţi în căminul dumneavoastră. Este mai mult decât un aparat care purufică apa şi poate fi recomandat la toată lumea. Aparatul foloseşte o technologie japoneză revoluţionară, transformă apa acidă contaminată şi clorată, de la robinet, într-o apă sănătoasă cu efect antioxidant uşor de absorbit şi alcalină; apă, ce poate face minuni cu organismul dumneavoastră. Aparatul transformă apa de la robinet fără să se mai adauge ceva în ea. Înlătură din apă în mod natural substanţele toxice pentru organism.

Apa Kangen are numeroase avantaje:

Ajută organismul să se autovindece

Elimină cauza principală a multor boli: aciditatea corpului

Încetineşte procesul de îmbătrânire

Ajută la slăbire fără o dietă strictă

Ajută organismul să fie imun faţă de boli

Măreşte absorţia vitaminelor şi mineralelor din alimentele consumate

Pătrunde în fiecare parte a organismului şi acolo unde apa tradiţională nu poate pătrunde.

De la prima gustare a aceastei ape Kangen veţi remarca diferenţa şi vă veţi întreba cum de-aţi putut bea altceva până acum. Kangen înseamnă „întoarcerea la origini, la începuturi”, şi exact acesta este ceea ce face această apă: va reda corpului dumneavoastră starea originală, echilibrată, alcalină şi sănătoasă.
Pentru a obtine acest rezultat Apa Kangen™ are urmatoarele proprietati :Este un puternic anti-oxidant, poate mai puternic decat oricare aliment sau vitamina deoarece Apa Kangen™ contine hidrogen activ si aduce corpului o cantitate enorma de extraelectroni. Cele mai multe echipamente se ionizare a apei, nu creeaza hidrogen activ in apa prin uramare celelalte echipamente produc pur si simplu apa alcalinoionizata si nu Apa Kangen™.

Datorita efectelor medicale ale acesteia, tehnologia de producere a apei Kangen™ a fost aprobata de catre Ministerul sanatatii si preventiei din Japonia.

Apa Kangen™ este recunoscuta deasemenea pentru gruparea moleculara redusa de 5 sau 6 molecule/grupare. Aceasta micro-stuctura face din apa Kangen™ o apa super hidratanta. Avand in vedere ca apa de la robinet si cea imbuteliata are o structura mai greoaie formata din grupari de 12 pana la 15 molecule, puteti simti diferenta chiar de la primul pahar.

Medicina moderna nu a fost capabila sa raspunda la intrebarea :De ce Imbatranim? O teorie sustinuta de mai multi medici afirma ca imbaranirea si in multe cazuri bolile sunt rezultatul acumularii de deseuri acide in corp. Apa Kangen™ fiindalcalina va curata si detoxifica corpul de deseurile acide
Toţi am auzit de termenul „radicali liberi” şi „antioxidant”, dar oare ştiţi ce înseamnă de fapt? Radicalii liberi sunt molecule de oxigen instabile, care cauzează în corpul nostru oxidaţie, accelerând astfel procesul de îmbătrânire. Înmulţirea radicalilor liberi este cauzată de modul de viaţă accelerată pe care îl ducem. Alimentele pe care le consumăm zi de zi contribuie la creşterea numărului de radicali liberi. Ca să ilustrăm efectul radicalilor liberi, gândiţi-vă la un măr feliat. Cum oxigenul din aer intră în contact cu suprafaţa mărului feliat, acesta devine maro. Acelaşi efect se poate observa şi când lăsăm o bucată de metal în aer liber, după un timp acesta începe să se ruginească. Această coroziune este oxidarea, şi exact acesta este ceea ce se petrece fără încetare în corpul dumneavoastră, chiar şi în clipa de faţă. Apa Kangen ajută la încetinirea semnificativă a procesului de oxidare.Apa Kangen este un antioxidant extrem de eficient!

 Apa Kangen joacă un rol important în menţinerea unei sănătăţi optime, datorită capacităţii sale de a neurtaliza radicalii liberi. Consumul apei încetineşte procesul de îmbătrânire, astfel consumul regulat este cel mai bun lucru care se poate face pentru menţinerea tinereţii. Nici o altă metodă, terapie nu se poate compara cu avantajul antioxidant al apei Kangen. Nu există nici o altă metodă, care să fie atât de avantajoasă. Acesta e ceea ce n-am ştiut până acum! E timpul să aflaţi şi dumneavoastră.APA KANGEN MENŢINE CORPUL ALCALIN!

De ce este aşa de important să menţinem corpul alcalin? Pentru a păstra starea de sănătate optimă, corpul nostru trebuie să-şi menţină balanţa acid-bază. Corpul omenesc are sisteme complexe pentru menţinerea acestei balanţe acid/bază, totuşi prin stres, datorită consumului alimentelor rafinate şi prelucrate, consumului băuturilor acidulate (sucuri cu zahăr, apă minerală carbogazoasă, suc de fructe) corpul este incapabil să menţină acest echilibru şi atunci apare acidoza. Deshidratarea apare când consumăm prea puţine lichide. Consumul unei cantităti insuficiente de apă va duce în timp la deshidratare cronică afectând pH-ul corpului si cauzând grave probleme de sănătate, ca şi acidoza, care este unul din factorii care asigură condiţii dezvoltării multor boli, ca: obezitate, diabet, osteoporoza, cancer, hipertensiune, arsuri la stomac, dureri musculare, gastrita, pietre la rinichi şi lista poate continua.

Ph-ul apei de băut produs de aparatul LeveLuk poate fi reglat între 8.0-9.5, astfel fiind capabil să restaureze balanţa acid-bază din corpul nostru, ce a devenit acid. Apa alcalină neutralizează efectul dăunător al mediului înconjurător poluat al alimentelor acide consumate zi de zi. În esenţă, reglează echilibrul natural şi sănătos al corpului dumneavoastră, fiindcă ajută corpul în neutralizarea acizilor, şi în acelaşi timp datorită proprietăţii sale antioxidante, reduce oxidarea.Schimbăţi-vă apa, schimbăţi-vă viaţa! Alegeţi apa Kangen!HIDRATAŢI-VĂ CORPUL CU APA KANGEN!

Stiaţi că există mai multe tipuri de apă? Apa de la robinet conţine clor, resturi chimice toxice, hormoni. Apa îmbuteliată este deseori acidă şi puternic oxidantă, să nu mai menţionăm faptul, că contribuie la acumularea deşeurilor din plastic. Păstrarea în sticle de plastic nu e ceva propice pentru apă, pe deasupra, consumăm apa împreună cu conservanţii, care se adaugă în mod obligatoriu. O soluţie ar fi apa de la fântână, dar şi acesta poate conţine poluanţi de la pesticide, insecticide şi de la ape menajere. Pe piaţă există multe aparate de tratare a apelor, dar acestea nu schimbă efectul oxidant al apei, ci înlătură numai impurităţile. Fireşte, şi acesta este un pas, un rezultat important, dar noi vă oferim mult mai mult de atât.

Technologia ionizatorului Kangen face apa “microgrupată” - aceasta înseamnă că moleculele de apă sunt grupate câte 5 – 6 în loc de 11 – 13 aşa cum se găsesc în apa îmbuteliată, în apa de izvor. Aceasta face ca apa să fie mai uşor absorbită şi va hidrata celulele şi ţesuturile mult mai eficient. Literalmente puteţi gusta diferenţa! Niciun alt tip de apă nu e capabil de o astfel de hidratare, ceea ce rezultă că numai apa Kangen sprijină corpul în absoarbţia eficientă a vitaminelor şi mineralelor.

Persoanele care consumă apa Kangen se simt mai sănătoase, ceea ce le determină să consume şi mai multă apă, astfel rezultând un organism hidratat, lipsit de radicali liberi, sănătos, alcalin. Datorită consumului unei apei potrivite, adică apei Kangen veţi experienta o îmbunătăţire majoră a sănătăţii într-un timp foarte scurt.

APA KANGEN DETOXIFICĂ INTESTINUL GROS!

Este important ca intestinul gros să fie curat. Proteinele animale, produsele lactate, alcoolul, alimentele rafinate şi prelucrate, grăsimile saturate produc o substanţă vâscoasă, ce se lipeşte de peretele intestinului gros. Acesta formează o barieră, care împiedică absorbţia potrivită şi eficientă a nutritivelor.

Este bine cunoscut în cercurile medicale, că un intestin gros infectat, contaminat contribuie la apariţia mai multor boli sau deficienţe. Dar numai prin consumarea apaei Kangen, ne putem hidrata organismul şi curăţa intestinul gros doar în câteva luni. Bolile datorate intestinului gros infectat pot fi vindecate. Lipsa de energie, obezitatea, greaţa, diferitele boli de piele pot fi îmbunătăţite în mare măsură prin curăţarea intestinului gros, ceea ce se poate realiza cel mai bine consumând apa Kangen.

Pe piaţă sunt disponibile multe produse de curăţare a intestinului gros. Multe dintre acestea sunt costisitoare, solicită un program precis şi căteodată pot fi şi dureroase.

Din fericire, există o soluţie mai bună-Apa Kangen! Eficientă, sigură şi blândă. Folosind aparatul LeveLuk de producere a apei Kangen în căminul dumneavoastră puteţi să vă curăţaţi intestinul gros într-un mod blând, eficient şi simplu, pur şi simplu numai prin consumarea apei.Nu există o soluţie mai eficientă şi mai blândă!REDUCEREA ACIDITĂŢII DUCE LA SLĂBIRE!

În mod normal o dietă este plină de alimente acide. Se ţine cont, evident în mod greşit, numai de calorii, glucide şi alte caracteristici nesemnificative. Organismul se protejează de distrugerile produse de acizi, de aceea le elimină într-un fel sau altul. Când acidul este prezent în exces, nefiind în întregime absorbit de sistemul digestiv, acesta se stochează în grăsimi. Acesta este obezitatea. Aşa încearcă organismul să ţină departe acizii de organele vitale, rezultând o creştere în greutate.

Consumul apei Kangen măreşte alcalinitatea corpului, ajută la eliminarea acizilor, reducând astfel cantitatea acizilor stocaţi în grăsimi. Ca urmare acest proces natural, cauzează la numerose persoane pierderea de greutate, deoarece corpul revine în starea sa de echilibru acid alcalin, ne mai având nevoie de grăsimi pentru stocarea acizilor.

pH-ul este un parametru foarte important în organism, dar în acelaşi timp nu i se acordă destulă atenţie. Foarte mulţi au pH-ul scăzut, acid, ceea ce înseamnă că suferă deja de acidoză, care asigură condiţiile dezvoltării multor boli, ca şi cancerul, diabetul, hipertensiunea, obezitatea.

Apa Kangen este baza dietei, curei dumneavoastră de slăbit. Nu aveţi nevoie de o dietă specială, deoarece pe lângă alimentele acide pe care probabil le veţi consuma, veţi bea apa alcalină cu efect antioxidant, ceea ce ajută organismul să elimine acizii, astfel nu va fi nevoit să le stoceze în grăsimi. Pe parcurs, vă va scădea apetitul pentru alimentele acide, astfel veţi consuma mai puţine şi veţi fi mult mai plin de energie.E simplu, nu-i aşa?

1. Apa alcalina ionizata Kangen Ph 8.5-9.5  Cu un Ph de 8.5-9.5, acest tip de apa alcalina este perfecta pentru baut si pentru a gati sanatos. Apa ionizata Kangen lucreaza pentru a restabili organismul dumneavoastra la o stare mai alcalina, care optimizeaza sanatatea. Apa Kangen e mai moale la gust Prepararea alimentelor cu apa alcalina ionizata Kangen:Curatati legumele si pestele. Sporeste aroma la broccoli, ceapa etc. prin fierberea lor in apa alcalina ionizata Kangen. Orezul fiert in apa alcalina ionizata  este mai sanatos si are o aroma intensa. Apa alcalina ionizata Kangen folosita la gatitul orezului va neutraliza fosforul cu calciu inainte ca orezul sa fie consumat. Astfel, cantitatea de acid fosforic din organism care rezulta in urma metabolizarii orezului gatit va fi mai scazută datorita utilizarii apei alcaline ionizate Kangen.

Inmoaie rapid, reduce timpul de fierbere. Ideala pentru preparatele care necesita un timp mai scurt de fierbere. Se utilizeaza mai putine condimente si sare.Cafea si ceaiuri preparate cu apa alcalina ionizata Kangen

Vei fi surprins ce culoare minunata, gust, aroma va avea cafeaua si ceaiul preparat cu apa alcalina ionizata Kangen. De asemenea se foloseste mai putina cafea sau ceai, sa obtineti un gust bogat datorita capacitatii de extractie a apei alcaline ionizate Kangen. Supe preparate cu apa alcalina ionizata Kangen

Apa alcalina ionizata Kangen extrage aromele din ingrediente, astfel incat acestea devin mai gustoase. Prin urmare, alimentele nu mai au nevoie de multe condimente, iar excesul de sare poate fi evitat.Plante îngrijite cu apa alcalina ionizata Kangen

Apa alcalina ionizata Kangen poate da prospetime si viata plantelor, aducand plantele uscate la o stare de sanatate. De asemenea apa alcalina ionizata Kangen stimuleaza germinarea si imbunatateste dezvoltarea semintelor.

Incetinirea procesului de imbatranire

Apa alcalina ionizata Kangen elimina radicalii liberi, care cauzeaza oxidarea si imbatranirea prematura. Stabilizeaza temperatura corpului, tensiunea, cantitatea de zahar din sange si colesterolul.Sanatate cu apa alcalina ionizata Kangen

Prin consumul zilnic sau in reprize, in functie de afectiuni, apa alcalina ionizata Kangen imbunatateste sanatatea si functiile stomacului pentru cei care sufera de constipatie sau diaree. Apa alcalina ionizata Kangen curata in profunzime colonul, eliminand depunerile care impiedica absorbtia nutrientilor . Se folosește de către persoanele care suferă de oboseală cronică, insomnii și epuizare, boli ale oaselor, boli de inima, boli ale stomacului, ficatului, diabet, cancer. Creste rezistenta la efort si mentine elasticitatea muschilor.2. Apa neutra | pH 7.0 – Apa plataAceasta apa trece prin filtrul de curatare al ionizatorului de apa Kangen, dar nu ajunge in procesul de electroliza. Filtrul de mare putere in trei trepte( sulfit de calciu, carbune granular activat antibacterial, filtru mecanic) elimina contaminantii: plumbul, clorul(test JISS3201-80%), efluviile, rugina, nitratii, nitritii, sedimentele, bacteriile. Elemente ce nu pot fi eliminate: ioni metalici si/sau salinitatea prezenta in apa de robinet. Este o apa plata, foarte buna.Mancare pentru copii preparata cu apa plata Kangen

Apa neutra cu Ph 7.0 se foloseste pentru a prepara mancarea copiilor. Pana la 2 ani copiii nu au voie sa bea apa alcalina. Doar apa filtrata cu pH 7. Dupa aceasta varsta puteti introduce treptat consumul de apa alcalina. La inceput 3-4 ani pH 8,5 iar la varsta de 9-10 ani un copil poate sa consume acelasi nivel de apa alcalina ca un adult. Este recomandat ca atunci cand doriti sa beti apa in timpul mesei, sa consumati apa cu Ph 7.0, si nu apa alcalina ionizata Kangen.

Luati medicamentele cu apa filtrata Kangen

Medicamentele nu se iau cu apa alcalina ionizata Kangen se iau cu apa neutra. Daca s-ar lua cu apa alcalina ionizata Kangen ar creste puterea de absorbtie a acestora la 80%. Corpul nostru trebuie sa absoarba doar 13% din medicament pentru ca efectele sale sa fie cele scontate. Pentru 30 min. înainte și după ce ati luat medicamente se recomandă a se bea doar apă filtrată cu pH 7,0.Potoliti setea in timpul mesei cu apa plata Kangen

Apa neutra se poate bea in timpul mesei, desi in mod curent nu se recomanda consumul de apa. Nu se bea apa alcalina ionizata Kangen  in timpul mesei, doar cu o ora inainte mesei si dupa.

3. Apa Acida Kangen| pH 4.0-6.0 – Apa de frumuseteapa nepotabila  Aceasta apa nu este de bautSpalati-va fata cu apa acida Kangen

Apa acida Kangen este o apa pe care o puteti folosi in fiecare dimineata, fie spalandu-va direct pe fata, fie pulverizand pe suprafata pielii. Se poate pune intr-un pulverizator, se pulverizeaza pe o discheta si se demachiaza tenul. Curata foarte bine fondul de ten. Recomandata dupa barbierit, aceasta inlocuieste tonicul si after-shave-ul. Senzatia este de usoara strangere a pielii. Proprietatile astringente ale apei acide Kangen au efect in tonifierea pielii dvs. si in minimalizarea deschiderii porilor. Apa acida Kangen, la fel ca si cremele de fata pe baza de acizi stimuleaza colagenul natural al pielii si indeparteaza celulele moarte de la suprafata. Insa, spre deosebire de aceste creme care contin iritanti si conservanti, apa acida Kangen este un mod natural de tratare si intretinere, nu irita si nu inroseste pielea. Asociat, dupa o folosire de 2-3 luni se poate face o microdermabraziune cosmetica. Pielea va capata luminozitate, ca dupa un usor peeling.Cercetarile clinice (*)au relevat faptul ca apa acida poate fi considerata o alternativa viabila in tratarea dermatitei atopice.Folositi-o pe corp, faceti baie, spalati-va cu ea daca vreti sa aveti cea mai frumoasa piele! Pulverizata pe corp inainte de a merge la piscina sau sauna va protejeaza impotriva ciupercilor de piele

Ingrijiti-va parul cu apa acida KangenFolositi apa acida Kangen in loc de balsam dupa samponare

Se recomanda parului uscat care necesita hidratare. Reduce parul incurcat, restabileste PH-ul natural al parului de 4,5-5,5, favorizeaza închiderea scuamelor, redând luminozitatea parului si protejând culoarea în timp. Da parului lejeritate si îl lasa usor de pieptanat.  Parul va capata o stralucire radianta. Pastrati apa acida Kangen intr-o sticla cu pulverizator si pulverizati pe fata si pe par.Ingrijiti-va animalele de companie cu apa acida KangenPulverizati pe animalul dvs. de companie aceasta apa si apoi periati pentru a obtine o blana moale si stralucitoare. Reduce mirosurile neplacute ale animalelor de companie. Utilizari casnice cu apa acida Kangen

Adauga apa acida Kangen in cada pentru a inlatura acumularile nedorite existente pe sistemul de scurgere.Studii referitoare la eficacitatea apei acide oxidate privind curatarea diverselor suprafete (**), si a ustensilelor de bucatarie (***) cauzatoare de boli prin acumularea de bacterii vorbesc despre eficacitatea apei acide in ultilizari casnice.Curatati ferestrele cu apa acida Kangen

Curatati oglinzile, ochelarii, obiectele din sticla si ferestrele pentru a obtine un luciu deosebit.

Inlaturati mizeria cu apa acida Kangen

Inlaturati mizeria de pe parchet, gresie, etc, fara a lasa in urma dvs. reziduri lipicioase. Pentru a indeparta petele, murdaria, grasimea, lasa-ti zona dificila la inmuiat 24 de ore.Pulverizati pe alimente apa acida Kangen

Pulverizati pe alimente apa acida atunci cand le congelati. Produsele alimentare, inclusiv pestele si crevetii, nu isi pierd aroma atunci cand sunt decongelate. Fierbeti pastele si preparati aluatul pentru prajit cu apa acida Kangen

Taieteii si pastele vor avea un aspect stralucitor si o textura imbunatatita ca rezultat al fierberii lor in apa acida. Apa acida Kangen va imbunatati aluatul si textura alimentelor prajite.Udati plantele cu apa acida Kangen

Plantele care infloresc in soluri acide (acidofile) cum ar fi trandafirii, garoafele, violetele, azaleea, albastreaua, iarba-neagra, rododendronul, zmeura vor fi mai sanatoase daca vor fi udate cu apa acida Kangen. In general, plantele cu flori e recomandat a fi udate cu apa ionizata acida, iar plantele cu frunze verzi cu apa pH 7.Igiena dintilor cu apa acida Kangen

Poate fi folosita ca apa de gura protejand impotriva placii bacteriane dentare, dar nu mai mult de doua ori pe luna. Efectele benefice ale apei acide Kangen (produsa prin electroliza) asupra danturii au facut obiectul unor studii (****)si cercetari (*****) prezentate in publicatii internationale.

eSanatate  cu apa acida Kangen

Acnee, amigdalita, laringita, gripa si raceala,inflamatii ale vaginului.4. Apa puternic acida Kangen| pH 2-2.5 – Apa dezinfectantApa puternic acida Kangen are un pH de 2.5 sau mai mic (depinde de sursa de apa) si este un puternic dezinfectant. Cel putin 50% din beneficiul de a avea un ionizator de apa Leveluk il reprezinta apa puternic acida Kangen, cu un pH acid scazut care are peste 100 de utilizari. Este suficient de puternica pentru a fi utilizata ca dezinfectant in spitale, cabinete stomatologice si veterinare, spa-uri, restaurante, In industria alimentara si acasa, inlocuind cu succes substantele chimice de curatat, reducand de asemenea cheltuielile cu 50%. Apa puternic acida Kangen a fost aprobata pentru dezinfectarea alimentelor in iunie 2002, in conformitate cu Legea Igieniei Alimentelor, avand numele de apa acida hipoclorita. Apa dezinfectanta sau sanitara Kangen are un puternic miros de clor, NU contine alcool, substante chimice nocive, conservanti sau arome, NU usuca si NU irita pielea,NU necesita clatire dupa utilizare, NU prezinta pericol la inghitire, este delicata, puternica si extrem de sigura.

 Aceasta apa nu este de baut. Este mai bine sa depozitati apa puternic acida Kangen in containere intunecate, opace si sa o tineti in frigider.Curatati si dezinfectati cu apa puternic acida Kangen

Apa puternic acida Kangen sterilizeaza cutite, ustensile de bucatarie, carpatoare, prosoape de vase, carpe de bucatarie, etc.Ideala pentru dezinfectatul vaselor(ocazional) si spalatul pe jos. Perfecta pentru curatare si dezinfectare, omoara germenii si bacteriile cu care venim In contact, curata si dezinfecteaza bucataria, un teren atat de propice pentru germeni. Pentru un efect mai puternic de dezinfectare curatati cu apa Kangen puternic alcalina inainte de a folosi apa puternic acida. Din cauza aciditatii, metalul. care rugineste usor trebuie sters cu o carpaIgiena cu apa puternic acida KangenApa puternic acida Kangen este ideala pentru a igieniza alimente, suzete, tetine, inele pentru dentitie, biberoane sau alte produse pentru alimentatie etc. Dezinfectati-va mainile, periuta de dinti sau alte obiecte cu aceasta apa. Eficienta apei super acide in comparatie cu sapunul si solutia alcoolica sanitara e relevata in studii (******) publicate in reviste internationale de medicina.Apa cu pH 2,5 se foloseste pentru a steriliza plantele, legumele si fructele, indepartand de pe suprafata lor bacteriile patogene cum sunt E.coli, Salmonella, Listeria monocytogenes, fara a modifica caracteristicile organoleptice ale fructelor si legumelor si fara a afecta prospetimea acestora. Semnificatia si impactul apei acide Kangen cu pH de 2,5 a trezit interes in domeniul cercetarii stiintifice, unde s-au lansat studii(*******) si articole (********) interesante privind proprietatile septice ale acestei ape.Apa puternic acida Kangen este de asemenea un excelent inalbitor de rufe.Aceasta apa se foloseste in saloanele de frumusete, restaurante, centre de ingrijire, gradinite, scoli.

Sanatate cu apa puternic acida KangenArsuri, dermatita, diabet, fungi si ciuperci, hemoroizi, hemoragii, herpes, inflamatii, rani si zgarieturi, psoriazis, ulceratii ale picioarelor.

5. Apa Puternic Alcalina Kangen | pH 11.0-11,5 – Apa detergentApa puternic alcalina Kangen este un agent de curatare puternic, care poate fi folosit in locul detergentilor si al produselor de curatare.Curatati alimentele cu apa puternic alcalina Kangen

Puternic degresant, inlatura ingredientele chimice (pesticide, ierbicide, bacterii, metale grele) de pe coaja fructelor si legumelor, redandu-le savoarea naturala, proaspata. Doar clatirea cu apa nu este suficienta pentru indepartarea pesticidelor si a altor contaminanti rezistenti la apa, aceste substante fiind concepute de producatori pentru a nu putea fi spalate cu usurinta de apa de ploaie. Lasati legumele si fructele, cca.30min-1h, intr-un vas plin cu apa puternic alcalina Kangen, apoi scoateti-le din vas. Apa rezultata va avea o culoare galbuie datorita substantelor chimice.

Gust, aspect imbunatatit cu apa puternic alcalina KangenPe langa actiunea degresanta, imbunatateste simtitor gustul, mirosul, consistenta, textura vegetalelor. Salatele vor avea o culoare si un aspect extrem de imbietor.
Boli tratate

Leveluk SD501 este catalogat ca aparat medical iar apa pe care o produce este apa terapeutica.

Pentru Prevenirea si tratarea bolilor, va prezentam in continuare o lista cu boli care pot fi taratate cu succes cu ajutorul apei KANGEN alcaline ionizate. Textul este preluat din cartea de specialitate " Intinerirea " scrisa de Harald W. Tietze.

Acnee

Acnee: se curata tenul pe cale normala, dupa care se spala fata mai intai cu apa acida,iar apoi cu apa alcalina. Se spune ca aceasta este cea mai buna modalitate de a preveni cosurile.

Afectiunile rinichilor

Afectiuni ale rinichilor: dupa neutralizarea deseurilor acide din sange de catre apa alcalina, rinichi sunt nevoiti sa filtreze toxine precum amoniacul,sarurile rezultate si acidul uric, care sunt eliminate prin urina. Cu cat pacientul va bea mai multa apa alcalina, cu atat mai diluati vor fi acizi in sange si cu atat mai usor le va fi rinichilor sa excrete deseurile.

Alergii

Alergii: alergiile precum astmul si guturaiul de fan indica un sistem imun superactiv. Acesta reactioneaza in mod excesiv in fata unor substante practic inofensive. Se recomanda ingerarea cantitaii medii de apa alcalina.

Amigdalita si laringita

Amigdalita, laringita: se recomanda gargara de cinci ori pe zi cu apa acida, timp de trei zile. Dupa fiecare gargara, se vor bea 50 ml apa alcalina. Durerea va disparea din prima zi. Amigdalita va ceda dupa trei zile.

Arsuri

Arsuri: basicile se sparg cu un ac steril, dupa care se pune o compresa cu apa acida timp de zece minute, cinci minute mai tarziu se spala rana cu apa alcalina. Baile cu apa alcalina se repeta la fiecare trei ore, pana la vindecare. Zona afectata trebuie protejata in timpul tratamentului cu un tifon sterilizat.

Arsuri stomacale

Arsuri in zona stomacului: 100 ml apa alcalina, luata intern.

Artrita

Artrita: aceasta este una din “bolile legate de batranete”, fiind generata de acumulrea unor cristale nedizolvate de acizi(in special de acid uric). Nu este propriu zis o boala, ci un efect al acumularii de deseuri acide! Se recomanda o cantitate cat mai mare de apa alcalina.

Astm

Astm: se recomanda ingerarea cantitatii medii de apa alcalina.

Boli degenerative

Boli degenarative: aceste afectiuni ar putea fi numite pe buna drepatate”sindromuri ale deficientei ionilor de calciu”. Se recomanda ingerarea unei cantitati maxime de apa alcalina.

Cancer

Aceasta boala teribila rapeste prea multe vieti. Una din principalele conditii ale unui tratament de succes ale cancerului este detectarea lui timpurie, dar si mai bine ar fi ca cercetarile medicinei sa fie orinentate catre studierea cauzelor care determine aparitia lui si catre prevenirea cancerului. 

Colesterol

Colesterol: am convingerea ca despre colesterol mai sunt inca foarte multe lucruri de aflat. El reprezinta o substanta importanta pentru corpul nostru. Circa 80% din colesterol este produs de organism si nu ingerat din alimente. Teama de alimentele care contin colesterol pare nejustificata in multe randuri, nefiind exclus ca nivelul prea ridiacat de colesterol sa se datoreze unui dezichilibru al balantei ionice. Un lucru este cert: ingerarea apei alcaline ionizate este benefica pentru echilibrarea balantei colesterolului.

Colita

Colita: inainte de culcare, se recomanda ingerarea a 100 ml de apa acida incalzita la 37-40 grade , 20 minute mai tarziu, se vor bea 100 ml de apa alcalina incalzita la aceeasi temperatura. Aceast procedeu trebuie urmat timp de 3 zile la rand. Durearea inceteaza inca din prima zi.

Constipatia

Constipaitie: se recomanda ingerarea cantitatii medii de apa alcalina pe stomacul gol, in special dimineata, cu cel putin jumatate de ora inainte de masa.Deficiente ale sistemului imunitar

Deficiente ale sistemului imunitar: majoritatea acestor deficiente(daca nu chiar toate) se datoreaza unui dezechilibru al PH-ului, precum si unei absente a bacteriilor si virusurilor prietenoase din cauza excesului de antibiotice. Germanii afirma ca marirea nivelului de oxigen din sange reprezinta o buna protectie impotriva bolilor contagioase. La randul lor Japonezii sustin ca mentinerea unui nivel alcalin al sangelui fortifica sistemul imun. In realitate, cele doua afiramtii sustin unul si acelasi lucru, de vreme ce apa alacalina ionizata mareste simultan alcalinitatea si nivelul de oxigen in sange. Pe scurt, se recomanda ingerarea cantitatii medii de apa alcalina. Daca doriti sa folositi un tratament holistic, va recomand carte lui Mark Konlee, Cum pot fi inversate disfunctiile sistemului imunitar.

Depresie

Depresie: de-a lungul timpului, s-au obtinut rezulate foarte bune cu ajutorul apei alcaline. Un aliment foarte bun pentru depresie este asa-numita veche reteta egipteana a mumiei. Ingredientele necesare sunt: 250 g smochine, 250 g curmale, 2 linguri faina integrala de porumb (sau de grau). Curmalele si smochinele (care reprezinta cel mai alcalin aliment pe care il cunosc) se pun intr-o ceasca peste care se toarna putina apa(fara sa le acopere complet), dupa care se adauga faina integrala. Mixtura se fierbe la foc mic si se amesteca bine. Daca la depresie se adauga si o constipatie, la amestecul de mai sus se pun si 5 grame de siminichie fin macinata. Reteta mumiei se pastreaza apoi la frigider, intr-un container etans. Acest aliment a devenit foarte popular in ultimile decenii in tarile din estul Europei, dar nu mentioneaza dozajul recomandat. Majoritatea celor pe care ii cunosc iau 1-3 lingurite pe zi, pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inainte de masa. Un alt remediu bun impotriva depresiei este ceaiul din iarba Sfantului Ioan si aurul coloidal, dar cel mai bun remediu intre toate ramane, dupa pararea mea, urina. Acesta contine-intre altele-hormonii care actioneaza impotriva depresiei. Sunt suficiente cateva picaturi homeopatice sau cateva picaturi de urina proaspata tinute sub limba. Pentru informatii suplimentare, va recomand lucrarea mea, Urina-apa sfanta.

Dermatita

Dermatita: se recomanda spalarea zonelor afectate cu apa acida, iar dupa 10-15 minute, cu apa alcalina.

Diabet

Diabet: se recomanda ingerarea unei cantiatati cat mai mari de apa alcalina ionizata, despre care se spune ca poate sa vindece chiar si cele mai grave cazuri de diabet. Kazuaki Ozawa descrie urmatorul caz: Un pacinet grav bolnav, amenintat sa isi pairda piciorul prin amputare, a reusit o revenire completa datorita tratamentului cu apa alcalian ionizata luata pe cale interna si cu apa acida ionizata in care isi imbaia piciorul afectat de ulceratii. 

Diaree

Diaree: se recomanda ingerarea a 200 ml de apa acida. Daca nu apare nici o imbunatatire in interval de o ora, se vor bea din nou 200 ml de apa acida. Va urma o stare de alinare.

Durerea de piept datorate racelii

Dureri de piept datorate racelii: se recomanda spalarea zonei afectate de doua ori pe zi, la inceput cu apa acida, timp de 10 minute, iar dupa circa 5 minute cu apa alacalina.

Dureri ale incheieturilor

Dureri ale incheieturilor: se recomanda ingerarea a 100 ml apa acida, de trei ori pe zi, inainte de masa, timp de doua zile. Durerile reumatica vor disparea in 2-3 zile.

Dureri de cap

Dureri de cap: 100 ml apa acida. Durerea va inceta in mai putin de o ora.

Dureri de dinti

Dureri de dinti: se recomanda clatirea cavitati orale de mai multe ori pe zi cu apa acida, timp de aproximativ zece minute.

Dureri de spate

Dureri de spate asociate cu raceala: se recomanda aplicarea unei comprese cu apa acida pe zona afectata, timp de o jumatate de ora, de cinci ori pe zi. Se vor bea 150 ml de apa acida de cinci ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de masa.

Dureri musculare dupa exercitiile fizice

Dureri musculare dupa exercitiile fizice: se recomanda ingerarea de apa alacalina ionizata.

Fungi si ciuperci

Fungi si ciuperci(inclusiv cele care afecteaza transpiratia si picioarele, care devin urat mirositoare): se spala zonele afectate de doua ori pe zi, la inceput cu apa acida timp de 10 minute, iar dupa circa 5 minute cu apa alcalina. Se repeta procedeul timp de trei sapatamani, chiar daca ciuperca dispare intre timp(in caz contrar,ea poate reaparea). Se spala inclusiv pantofii si sosestele cu apa acida.

Gripa

Gripa: se recomanda clatirea cailor nazale si a gatului, de mai multe ori pe zi, inca de la primele semne. Seara, se vor bea 200 ml apa alcalina. Simptomele vor disparea dupa 24 de ore.

Gripa si raceala

Gripa si raceala: se spala caile nazale de opt ori pe zi cu apa acida si se face gargara timp de 10 minute. Seara, inainte de culcare, se beau 200 ml de apa alcalina ionizata. Tratamentul trebuie continuat timp de 2-3 zile.

Guta

Guta: aceasta boala apare ca urmare a acumularii unor cristale nedizolvate de acizi(in special acid uric) in zona incheieturilor si a tesuturilor din jurul acestora. Nu este propriu-zis o boala legata de batranete, ci mai degraba o boala legata de acumularea de deseuri acide! De aceea, se recomanda ingerarea unor cantitati cat mai mari de apa alcalina ionizata.

Guturai de fan

Guturai de fan: vezi alergii si astm.

Hemoragii

Hemoragii: ranile externe pot fi tratate cu apa acida, care opreste sangerarea, fiind in acelasi timpsi dezinfectanta. Apa acida poate fi folosita si pentru sangerarea gingiilor, prin clatirea gurii. Personal, m-am confruntat cu aceasta afectiune inca din copilarie. Experienta m-a invatat ca desi apa acida opreste intr-adevar sangerarea pentru moment, ea nu rezolva aceasta problema. De-a lungul anilor am incercat tot felul de paste de dinti. Singura care m-a ajutat a fost cea cu extract din arborele de ceai. Pe de alta parte, de cand am inceput sa beau cantitati mari de apa alcalina, sangerarile au disparut complet.

Hemoroizi

Hemoroizi: dupa golirea intestinelor (o data sau de doue ori pe zi), spalati zona afectata cu apa acida. Imediat dupa uscare(dupa circa cinci minute), aplicati un tampon de vata inmuiat in apa alcalina. In caz de hemoroizi interni, se va aplica o clisma cu apa acida(nu mai mult de 50-100 ml),timp de 5 minute, urmata de o clisma cu apa alcalina timp de aproximativ o jumatate de ora. La inceputul tratamentului, se recomanda ingerarea a 150 ml apa acida pe stomacul gol, urmata,doua ore mai tarziu,de ingerarea a 250 ml de apa alacalina. Se va continua apoi cu apa alacalina la fiecare 4 ore, de ficare data cu o jumatate de oara inainte de masa.

Herpes

Herpes: se recomanda spalarea zonei afectate de doua ori pe zi, la inceput cu apa acida, timp de 10 minute, iar apoi (dupa circa 5 minute) cu apa alcalina. Tratamentul herpesului trebuie sa continue zilnic timp de trei sapatamani; in caz contrar, herpesul va reaparea. Hainele si incaltamintea infectata cu herpes trebuie dezinfectata cu apa acida.

Hipertensiune

Hipertensiune: multi ani la rand mi-am controlat hipertensiunea cu ajutorul plantelor medicinale si al ceaiurilor partial fermentate. Desi am consumat apa alaclina in diferite ocazii, nu am descoperit nici un efect asupra tensiunii mele. 

Inflamatii

Inflamatii: se recomanda spalarea zonei afectate cu apa acida, urmata de uscarea ei. Se aplica apoi o compresa cu apa alcalina incalzita(37-40 grade). Procedeul este repetat doua zile la rand. In plus, seara (inainte de culcare) se va face o spalare suplimentara a zonei cu apa alcalina. Procedeul poate fi folosit si pentru tratarea tumorilor ascunse si ulceratiilor.

Inflamatii ale ficatului

Inflamatii ale ficatului: in prima zi se vor bea 300 ml apa acida, de cinci ori pe zi, cu jumatate de ora inainte de masa. In urmatoarele 3-4 zile, se vor bea 300 ml apa alcalina de cinci ori pe zi , cu o jumatate de ora inainte de masa.

Inflamatii ale vaginului

Iflamatii ale vaginului(anumite forme de excretii vaginale): se va folosi un dus cu apa acida incalzita la 40 grade , 3-5 nopti la rand, cu 10 minute inainte de culcare. Porcedeul va fi repetat apoi cu apa alcalina, la aceeasi temperatura, 15-20 de minute mai tarziu.

Mahmureala

Mahmureala: pentru a neutraliza bauturile alcoolice (care produc saruri acide foarte puternice) si pentru a echilibra nivelul PH-ului se recomanda ingerarea unei cantiatai mari de apa alcalina ionizata.

Marirea prostatei

Marirea prostatei: se recomanda ingerarea a 100 ml apa alcalina, de patru ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de masa, timp de 8-12 zile. Procesul de urinare va deveni normal dupa 3-4 zile, iar edemul va disparea dupa circa 8 zile. In multe cazuri, 400 ml de apa alcalina nu se dovedesc suficiente. In special in cazul occidentalilor (cu dietele lor extrem de acide), se recomanda ingerarea a cel putin un litru de apa alcalina.

Migrena

Migrena: se recomanda ingerarea apei alcaline ionizate.

Obezitate

Obezitate: marirea stomacului la barbati si a soldurilor la femei arata “o acumulare de deseuri acide”. Circulatia sangelui in aceste zone este foarte redusa, ceea ce explica de ce persoanele aflate la regim de slabire pierd kilograme de peste tot, numai de unde trebuie nu. Apa alcalina ionizata neutralizeaza aceste deseuri acide. Porcesul este lent, dar absolut sigur. Un alt factor important se refera la minimizarea senzatiei de foame(specifica multor obezi). Toti cei care au baut apa alcalina ionizata au confirmat aceasta observatie.

Oboseala cronica

Oboseala cronica: se recomanda ingerarea apei ionizate. Iata o scrisoare pe care am primit-o de la V.P.C.: “Am suferit de Sindromul Oboselii Cronice timp de 20 ani, avand perioade de debilitate, dureri musculare si de oase, 

Osteoporoza

Osteoporoza: odata cu avansarea in varsta si cu cresterea aciditatii corporale, calciul incepe sa fie extras din structura scheletului pentru a mentine niveleul PH-ului sangelui. Principalele elemente care alcatuiesc oasele sunt calciul si fosforul, Prin pierderea calciului, oasele devin fragile, iar persoana se imbolnaveste de osteoporoza. Pentru a contarcara acest proces se recomanda ingerarea unei cantitati cat mai mari de apa alcalina ionizata, inclusiv cu calciu ionizat.

Picior de atlet

Picior de atlet: se recomanda imbaierea picioarelor de doua ori pe zi cu apa acida.

Pierderea parului

Pierderea parului: se recomanda spalarea de doua ori pe zi a zonei afectate, mai intai cu apa acida, timp de 10 minute, iar dupa circa 5 minute cu apa alcalina. Se repete procedeul timp de trei saptamani, chiar daca starea dispare intre timp(in caz contrar, ea poate reaparea).

Pietre

Pietre: ingerarea apei alcaline ionizate dizolva toate tipurile de pietre alcatuite din acid uric.

Pietre la rinichi

Pietre la rinichi: dat fiind ca pietrele la rinichi sunt compuse din calciu, acid fosforic si acid uric,unii oameni cred ca acesta este un indiciu al excesului de calciu in organism. Calciul nu este insa decat elementul de legatura din interiorul pietrelor, necesar pentru a minimiza proprietatile otravitoare ale acidului fosforic si ale acidului uric. Ele nu se dizolva in urina acida(spre deosebire de calciu, care se dizolva). De aceea, ingerarea apei alcaline ionizate ajuta la dizolvarea deseurilor acide si la eliberarea calciului.

Probleme circulatorii

Probleme circulatorii(circulatie proasta): ingerarea apei alcaline reduce acumularile de deseuri care blocheaza arterele, imbuntatind circulatia.

Problemele inimii

Probleme ale inimii: majoritatea bolilor de inima sunt generate de acumularea de deseuri acide. Unii ar putea sa nu fie de acord, dar fiind ca elementul care joaca un rol major in reactiile chimice la acest nivel este calciul. Acesta se leaga chimic de deseuri precum colagenul, colesterolul, fibrinele, metalele grele, mucopolizaharidele,tesuturile musculare si alte reziduuri. Placa se formeaza numai in interiorul arterelor, care livreaza sangele praospat catre restul organismului, dar nu si in interiroul venelor. Pentru a reduce placa si a imbunatati starea inimii se recomanda ingerarea cantiatii medii de apa alcalina.

Psoriazis

Psoriazis: se recomanda spalarea zonei afectate cu apa acida, de mai multe ori pe zi, si ingerarea de apa alcalina ionizata.

Rani si zgarieturi

Rani si zgarieturi: se recomanda spalarea ranilor, la inceput cu apa acida si dupa aproximativ 5 minute cu apa alcalina. Ranile trebuie acoperite cu tifon steril si spalate cu apa alcalina la ficare 4-6 ore, pana la vindecare completa. Vezi si diabet.

Rau de dimineata

Rau de dimineata: imediat dupa nastere, copilul se afla intr-o stare de alcalinitate pe care nu o va mai atinge niciodata in viata. Incepand din aceasta zi in trupul sau incepe acumularea deseurilor acide. In timpul sarcinii, fatul preia foarte multe substante alcaline de la mama sa, motiv pentru care sangele acesteia devine acid. In timpul somnului mamei, procesul devine mai accelerat, ceea ce explica senzatia de rau de dimineata. Sang Whang recomanda ingerarea apei alcaline ionizate si a unor suplimente minerale.

Retentie de apa

Retentie la apa: ingerarea apei alcaline este benefica. Se pot adauga ceaiurile de urzica vie.

Somnolenta

Somnolenta: se intampla frecvent ca dupa masa oamenii sa se simta obositi sau somnolenti.Unii isi fac “siesta” si se odihnesc. Explicatia este simpla: dupa masa,stoamcul are nevoie de foarte mult acid clorhidric pentru a digera mancarea. 

Tuse

Tuse: se recomanda 100 ml de apa alcalina bauta de patru ori pe zi, la o jumatate de ora dupa mese, timp de doua zile la rand.

Ulceratii ale picioarelor

Ulceratii ale picioarelor: se recomanda spalarea zonelor afectate cu apa acida, urmata de aplicarea unei comprese cu apa alcalina timp de o jumatate de ora. Se va repeta aplicarea compreselor la fiecare patru ore. Daca infectia reapare, rana va trebui spalata la ficare patru ore, timp de 10 minute, cu apa acida , apoi uscata si acoperita cu o compresa cu apa alcalina. Inainte de culcare se vor bea 200-300 ml apa alcalina. Zonele afectate trebuie infasate in comprese sterile. Este important ca pacientul sa ramana intr-o pozitie culcat in cea mai mare parte a timpului pe durata tratamentului. 

Solicita o prezentare AICIAlte articole

10.03.17 ::Apa Kangen
detalii>>

Copyright 2017 SILICOMAN.eSRL.ro. Toate drepturile rezervate.

Director Web EnergyDirector web si director firme luxdesign28 Proiectare si consultanta pentru lucrari de constructii civile si hidroedilitare, instalatii, devize oferta, deviz licitatii publice, antemasuratori si model caiet de sarcini. Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Jocuriwww.renovat.roJocuri Oferte Cadouri Director ClickLink.ro Submit Your Site SmartNetBook.ro Cel mai cuprinzator director romanesc director.orasultau.ro - Director in OrasulTau!<Free Web Directory /a> GoldenLinks director webDirector web si director firme luxdesign28 Portal www.cere.ro Romanian Top66 www.tehnik-top.roFacem afaceri prin
Clubafaceri.ro TopBIZ.ro - afaceri de top!
Director Web
Lista Firme
idei afaceri
Polistiren